dissabte, 15 de setembre del 2007

Iª TRIATLÓ POPULAR DE RIBA-ROJA D'EBRE

Avui dissabte 15 de setembre s'ha fet la 1ª Triatló Ppular de Riba-roja. S'ha fet amb dues parts, al matí, les categòries petites: aleví, infantil i càdet i per la tarda, les categòries juvenil i senior. Les proves de la tarda han començat aproximadament a les 17h 30'.

A la categoria juvenil han participat dos nois de Riba-roja i a la categoria senior han participat quatre atletes: Cugat i un noi de Riba-roja d'Ebre, Joan Roca i jo, Salvador Vila.

La prova de natació és de 500 metres i s'ha fet a la piscina municipal (20 piscines).
La prova de ciclisme és de 24'600 metres i s'han fet 3 voltes a un circuït totalment asfaltat, amb primer una lleugera baixada i després pujada.
La cursa a peu és de 5 Km i s'han donat 5 voltes a un circuït urbà per les rodàlies de la piscina municipal.
El guanyador ha estat Cugat amb un temps de 1h 26', segon Salvador Vila 1h 28, tercer el noi de Riba-roja i quart Joan Roca. Joan a la prova de natacióha punxat.
Jo he fet una regular prova de natació per no dolenta, he estat l'últim amb un temps de 10'57''. He nedat molt durant l'estiu però no acabo de nedar ràpit. La prova de bicicleta i de córrer bé, més o menys com sempre. La prova de natació és la meva pitjor prova. En canvi Joan Roca ha sortit el primer de la piscina.
Aquest triatló ha estat pilot, de prova, la intenció dels organitzadors és tornar-la a fer els propers anys, concretament l'11 de setembre.

L'organització ha estat molt bona, amb medalla i copa pera a tots els participants. Hi hagut agua, begudes isotòniques, barretes anergètiques i val per prendre un refrec o un genlat al bar.
En definitiva, molt bona organització i una molt bona tarda d'esport que esperem poder tornar a repetir el proper any.